Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: WYWOLANA DO ODPOWIEDZI..... |
autor komentarza: Bo1 |
data dodania: 2009-07-01 16:38:19 |
treść: NIE WOLNO dotyczy nie wybiórczo, lecz wszystkich. Niewiele widzę zrozumiałaś. Jeśli już ktoś jest tolerancyjny (co jest piękną cechą) niech rozciąga tolerancję na obydwie strony konfliktu. Fotki Andrzeja są do wglądu - ich jakość i komentarze, które może mówią o tym, że kilka osób fajnie się bawi. Merytorycznie te dyskusje nie dotyczyły spraw związanych z podróżami, więc skąd to zdziwienie, że inni nie chcą się z Wami bawić i się nie dopisują (Ty wyciągnęłaś jedynie wniosek, że siedzimy i patrzymy z zawiścią). Co do obrażania - nie znajdziesz ani jednego posta w którym komuś ubliżam, czy go wyzywam nawet jeśli rozmawialiśmy o nieprzyjemnych sprawach - ciekawa jestem czy gdyby tak było, brak kultury podciągnęłabyś pod temperament? Na koniec żebyś zapamiętała - ja też zawsze mam swoje zdanie, co udowodniłam tu przez dwa lata , będąc tu zawsze tę samą osobą, ze wszystkimi konsekwencjami z tego faktu płynącymi - pzdr :D |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.