Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Podróż-życie |
autor komentarza: monique.lis |
data dodania: 2009-07-01 19:11:56 |
treść: Witam wszystkich serdecznie:) przypadkiem natrafiłam na to forum i bardzo się cieszę, że są wśród nas ludzie tacy jak Wy, chcący ciągle poznawać zakątki naszego wspaniałego domu, jakim moim zdaniem jest ziemia. W chwili obecnej jestem w trakcie studiów, ale odnośnie zawodu, który pozwala na utrzymanie się w trakcie podróży mam pewien pomysł. Już dawno myślałam o współpracy z jakimś czasopismem, bądź firmą zajmującą się promowaniem miejsc świata, np National Geographic. Byłoby ciekawie zorganizować pewną grupę, z którą można byłoby swobodnie (chociaż nie zawsze łatwo i bezpiecznie) przemierzać świat. Nie każdy jest gotów na takie wyzwanie, ale zobaczymy. Życzę wszystkim przede wszystkim zdrowia i szczęścia na każdej drodze, jaką sobie obierzecie tutaj na ziemi! Powodzenia! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.