Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: WRÓĆMY DO PODSTAW... |
autor komentarza: nastka1505 |
data dodania: 2009-07-02 10:33:06 |
treść: Oj PAulinqa,nic nie drążż,a Ty wciąż próbujesz mi cos udowodnić.Tak jak napisałaś Ja tamten wątek zakończyłam i nie dopisłamtam juz ani słowa.Ponieważ w tamtym wątku zawarłaś pytanie do mnie(wróć i znajdż je),napisałam Do Paulinqi,a Ty tam znowu mnie oskarżyłaś,iż szukam sprzymierzeńców itp,że Ty mnie ignorujesz i Ja mam również Ciebie ignorowć.Zapytałaś o cos to odpowiedziałam,spójrz obiektywnie(choć to pewnie trudne na moją odp).Każda ocena jest oceną subiektywną,zdjęć,lartykułów czy też osób...każdy ma prawo do swojej oceny i niech tak zostanie.Życzę Ci powodzenia w planowanej na wrzesień podróży do RPA( o Afryce mówi się,że po pierwszej wizycie,albo znienawidzisz i nigdy nie wrócisz,albo pokochasz i będziesz wciąz wracać).Ja wciąż wracam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.