Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Soczi - Batumi |
autor komentarza: bialy_6 |
data dodania: 2009-07-04 10:09:38 |
treść: Yanas - widzę, że masz jakaś chorą akcję! To już Twoja nie pierwsza wypowiedź w takim stylu. Daj sobie spokój bo irytują mnie ignoranci tacy jak Ty. To jest chyba forum portalu podróżniczego, aczkolwiek zaczynam wychodzić z założenia, że raczaj turystycznego patrząc po sposobie pisania forumowiczów i większości ich problemów. Fajnie, że od razu wiesz lepiej ode mnie co można znaleźć i jak można to wyszukać komentując, że słabo szukam. Ja się z tym nie zgadzam i chciałbym Ciebie obrazić, ale może i źle od kilku dni wyszukuję wiadomości i mam z tym problem dlatego zwracam się z pytaniem o pomoc tutaj - na portalu podróżniczym. Czy źle trafiłem? Lepiej chyba pokazywać jakieś pedalskie zdjęcia i wzniecać się tym jak to pięknie się ujęło - bzdura tego portalu. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.