Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ekipa górska |
autor komentarza: blazy |
data dodania: 2009-07-05 13:35:01 |
treść: Może bym się nadał. Wiek +40 (nawet bliżek -50). W "osiągnięciach" górskich - 4 x Nepal (trudne trekingi 12-26 dni: wokół Dhaulagiri, Rowaling Himal, Three Cols, Mingbo La) - wszystko już (niestety) po 40-ce, Peru (2x Huayhuash, Cord.Blanca, Canyon Colca, Ausangate), Boliwia (Cord.Apollobamba, Transcordiliera trek, Maupiti Trek,), z tym, że wszystkie te trekingi miałem z ekipą tragarzy i przewodników (zresztą inaczej nie byłoby sensu). Argentyna (trekingi 5-6 dniowe w górach w Bariloche, Ushuaia, Chalten, San Martin de los Andes - m.in wyjście na Lanin), Chile (trekingi po wyspie Isla de Navarino, Cierro Castillo, Wulkan Villarica, itp.) - te zwsze sam lub z jedną osobą. Zero doświadczeń w górach Europy- i wstyd powiedzieć w naszych Tatrach. Jakie masz (macie) plany? Ja myślę jeszcze raz o Nepalu w tym roku w listopadzie (przełęcz Tilmana, jezioro Tilitcho). Kontakt: ablaszkiewicz@neostrada.pl |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.