Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: parkowanie w Barcelonie |
| autor komentarza: mmolisz |
| data dodania: 2009-07-13 03:26:57 |
| treść: Hej, ja już się trochę z tym parkowaniem naużerałem... Samochodem do centrum raczej nie warto wjeżdżać. Jeśli musisz, to jest jeden parking (mogę poszukać dokładnych namiarów, w każdym razie niedaleko Rambli) 23EUR/dobę i wydaje mi się, że jest to najtańsza opcja. Natomiast ja zostawiłem samochód na 1,5 tygodnia (polecieliśmy do Maroka) koło kempingu 3 estrellas (to przy autostradzie z Barcy do Castelldefels). Jest tam dzielnica luksusowych apartamentów i nikt się moim bolidem nie zainteresował. Jeżdżą stamtąd dość regularnie autobusy L94 i L95 do samego centrum. Oczywiście pewnie istnieją jakieś bliższe miejsca, ale to jest w miarę sprawdzone. Przy okazji sam kemping 3 estrellas jest pięknie położony, tuż przy plaży, więc można się tam rozbić (na kempingu albo na dziko kawałek dalej), jeśli oczywiście masz namiot. powodzenia! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.