Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Czarnogóra |
autor komentarza: emancypantka |
data dodania: 2009-08-03 19:00:43 |
treść: Witaj, hm może trochę niższe niż w Chorwacji, to zależy od ceny euro, teraz spada i będzie spadało z tego co wiem :). Porównywalne z polskimi, ale na pewno kwatery i pola namiotowe są tanie. Ceny zależy gdzie. W górach np Żabliak płaciliśmy za namiot z super łazienką 3,5 euro, na podwórku jednej z mieszkanek i to polecam, są tam również pola namiotowe ok 6 euro, namioty z łóżkami. Polecam jednak u kogoś. Co do kwater w górach to ceny 8-13 euro. Natomiast na wybrzeżu bliżej granicy Albańskiej, kwatery są tańsze ja płaciłam 5 euro na super pokój z łazienką, ale trafiło się nam ok 10 euro, namiot ok 3-4 euro. Dalej na wybrzeżu , najdroższa Budva i Kotor, (nam udało się znaleźć za 8 euro, też promocyjnie :)), ale ceny 10-20 euro. Sutomore fajne baaaardzo kameralne pole namiotowe 3 euro, normalnie ok 5 euro. Kwatery ok 10. Nie trzeba nic wcześnie rezerwować ludzie sami Cię znajdą dużo stoi na przystankach w centrum miasta. Ludzie żyją głównie z turystyki. Koniecznie musiciue się wybrać w góry, niesamowity klimat, piękne jeziora, kaniony, i ten bałkański klimat, ludzie grający na gusłach (trochę stopem podróżowaliśmy i wtedy poznaliśmy kulturę i prawdziwy klimat). Na wybrzeżu polecam Kotor piękny jest Budwa ma też fajne stare miasto, najładniejsze plaże Ulcinia, wybierzie się na jezioro Szkoderskie. Czarnogóra godna jest polecenia |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.