Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: terminalA.pl |
autor komentarza: mla_s9 |
data dodania: 2009-08-05 18:09:16 |
treść: osobiście korzystałam z usług terminal A kilkakrotnie i byłam zadowolona do czasu...Mają bardzo niekompetentnych pracowników( a jest ich całe 2 sztuki- 2 kobiety). W moim przypadku nie wywiązali się z warunków umowy. Dzwoniąc do nich odsyłali mnie to do jednej linii lotniczej to do drugiej oraz panie przeżucały winę jedna na drugą. Zlorzyłam reklamacje, niczego niewnoszącej odpowiedzi doczekałam się po ok 3 tygodniach. W mojej reklamacji powołałam się na ich regulamin, po kolejnych 3 tygodniach dostałam odpowiedz wraz z dopisanymi punkatmi w regulaminie( oczywiście w momencie zakupu i kontaktu z nimi tych punktów nie bylo). Na chwile obecną czekam już kolejne 2,5 tygodnia na kolejną odpowiedz. Zdecydowanie NIE POLECAM Terminal A pomimo tego żę czasem maja konkurencyjne ceny( chciaż jeżeli po zakupie u nich bilet dołoży się jeszcze cene nowozakupionego biletu na lotnisku, ceny nie są już tak konkurencyjne) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.