Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: tanie noclegi Londyn
autor komentarza: usunięty/nieznany
data dodania: 2009-09-03 19:33:47
treść:
spoko, spoko, kazdy ma swoje zdanie... a kolega widze swoje wyciagnal z porownania do tych 7 krajow w ktorych byl ;))) ciekawi mnie, skoro juz jestesmy przy temacie, ile razy byles na Wembley, bo piszesz "zawsze jak bylem" :)))) no powiem ci ze skoro na 5 razow w metrze az 2 razy widziales kiepska akcje to jestes lepszy ode mnie, ciekawa jestem w ktore okolice sie zapuszczales, bo ja na swoje jakies 3000-4000 razow w metrze nigdy nie bylam swiadkiem kiepskiej akcji... co innego autobusy, tam sie zdarzaja rozwrzeszczani gowniarze, ale w metrze nigdy nie bylam swiadkiem niczego kiepskiego... autem tez czesto jezdzilam i tez nie widzialam nigdy zeby ktos sie plul na kogos za zajechanie drogi. mialam dwie kraksy w Londynie, z mojej winy obie. pelna kultura. nikt mnie nawet nie obluzgal. bo i po co, cywilizacja, ubezpieczenia kazdy ma... ja naprawde uwazam ze miales jakiegos solidnego pecha skoro takie same nieszczescia za toba w tym londynie chodzily... wspolczuje i polecam pojechac raz jeszcze moze z kims kto ma wiecej szczescia, moze jednak odkryjesz ta fajniejsza strone tego miasta... bo warto...

zreszta wydajesz sie martinez taka osoba ktora z negatywnej sytuacji aby negatywne rzeczy wynosi (wynosze to nie tylko po opinii o Londynie ale i o Maroku czytalam sie wypowiadales)... takim podejsciem to nie radze ruszac ani dalej do afryki ani azji tym bardziej bo pewnie nigdzie ci sie nie spodoba... wszedzie gwalca, morduja, rabuja, wszedzie syf... ale jak sie aby takie rzeczy zauwaza to ciezko ci bedzie cieszyc sie jakakolwiek podroza...

Europejskich miast zwiedzilam wiele, i powiem szczerze ze uwazam Londyn za jedno z fajniejszych. choc ciezko porownywac bo kazde ma swoj osobliwy charakter. jesli chodzi o portugalie polecalabym bardziej Porto niz Lizbone bo nie ma az tylu brytoli tam i bardziej czuc ten portugalski charakter... no ale to wychodzi od kogos komu sie nawet w Dublinie podobalo... widzisz ja wychodze z zalozenia ze nawet jak juz gdzies jestem i jest kiepsko, to staram sie wyniesc mimo wszystko cos pozytywnego z danej wycieczki... i przewaznie sie udaje... bardzo malo pamietam miejsc ktore naprawde mi sie nie podobaly. wszedzie jest pieknie i mozna cos ciekawego zobaczyc, tylko trzeba oczy otworzyc na te pozytywne strony... a nie czytac statystyki morderstw... kto by na Goa wtedy pojechal...

tak czy siak ja najblizsze m-ce mam zamiar spedzic w RPA, wie, wiem, martinez, za glowe sie pewnie lapiesz... pewnie juz wrozysz ze nie wroce... tam statystyki o ktorych piszesz chyba rekordy bija... i co? jak ktos nieostrozny to pewnie i w Watykanie moglby dostac nozem w plecy... a jakby wszyscy sie statystykami kierowali to nikt nie wsiadlby do auta wiecej, bo tak ginie chyba najwiecej osob...

a ty samolotem z reguly podrozujesz czy jak? jest taki program Air Crash Investigations - nie radze ogladac przed lotem, a i statystyk tez nie radze czytac jesli taki wrazliwy jestes, choc mowia ze samoloty to najbezpieczniejszy srodek transportu...
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl