Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Singapur - Malezja - Indonezja |
autor komentarza: Sentenza |
data dodania: 2009-09-06 14:29:17 |
treść: Dzięki Wszystkim za dotychczasowe posty. Wyjazd się zbliża, więc kolejne pytania. Zdecydowałem się polecieć też na 1 dzień do Jakarty (nie mogłem się oprzeć promocji Lufthansy;). Trasa jeszcze w przygotowaniu: Singapur-Kulala Lumpur-Melaka-Jakarta-Singapur. Na pewno odwiedzę Singapur, Malezję i Indonezję, a więc kilka pytań praktycznych: 1. Czy waluty wymieniać na miejscu, czy już w PL?. - Dolar singapurski? - Ringgit malezyjski? - Rupia indonezyjska? 2. Lepiej zabrać ze sobą USD, czy EUR? 3. Z tego co sprawdziłem do Singapuru i Malezji nie ma wiz. Czy wizę indonezyjską, można kupić na lotnisku w Jakarcie? czy trzeba się o nią starać wcześniej, już w PL?. 4. Będę wdzięczny za namiary na sprawdzone noclegi w powyższych lokalizacjach. Chodzi o to aby było czysto i bezpiecznie, bez luksusu. 5. Jak najlepiej dojechać z Singapuru do Kuala Lumpur? Proszę o linki gdzie można kupić bilety i orientacyjne ceny |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.