Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Niko... moj przyjacielu |
autor komentarza: marianna_p |
data dodania: 2009-09-30 23:28:00 |
treść: no to sie porobiło, oj, oj. ostatnio drugi raz jestem cytowana, co mnie na swój sposób cieszy;) no ale do rzeczy: 1.obrażanie się nawzajem jest b.nie fajne. eve, niestety przesadziłaś z atakami na Qumoszke. 2. Radek fakt, sam używasz pełnej gamy ocen, nie tylko od 5 do 3, więc wymawienie tago komuś, nawet takiej evie, co sie nie odzywa jest nie fair. 3. a z eve choć w jednej sprawie się zgadzamy, za dużo piatek ostatnio za byle co. mieszaja się mierne zdjeica, oceniane wg mnie z sympatii do autora, a nie za walory fotograficzne, profesjonalne czy wrazeniowe- mieszają sie w rankingach z rewelacyjnymi, które jakoś przyjmowaly kiedyś i czwórki i bywało trójki i autorzy jakoś nie panikowali, albo i czasem tak. nie podoba mi sie to też. powoli rankingi tracą sens, dajmy sobie wszyscy tylko piątki i będzie bardzo miło, ale nie adekwatnie do wartości tych zdjęć. i doszukac się dobrego zdjecia z danego miejsca będzie nei sposób. to samo tyczy się zdjęć Makro, zobaczcie na prace Atamanki i PM, zanim dacie następne 5 nieostremu zdjeciu z fleszem, czy aby i jedne i drugie warte sa tej samej piątki??? i to jest moje zdanie w tej awanturze. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.