Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: zasady korzystania z forum i nie tylko ... |
autor komentarza: Qmoszka |
data dodania: 2009-10-23 19:04:30 |
treść: Dlaczego my musimy coś Adminowi udowadniać,prosić? :(( Na razie to ten co skargę złożył powinien czymś błysnąć,oprócz pieniactwa jak na razie niewiele wniósł i wnosi. Zamiast komentarzy na fotkach można znaleźć jego uwagi do autorów,czy są grzeczne? Raczej prowokacyjne a gdzie drwa rąbią tam.... :(( Emski powiedział mu tak jak na to zasługiwał,bo tutaj nie wiadomo jak,jakim tonem i w jakiej formie można się do ktosia zwracać(coś wiem o tym). Ja nie potrafię w ten sposób,ale też miałam na to ochotę,całkiem nie tak dawno,jak stwierdził że się czegoś obawiam,czy to zrozumiał ? Chyba nie,bo dalej kliki stawiał :((( Moderator jest potrzebny,bo takie sytuacje będą tutaj non stop !! Tylko szkoda że tak dużo jest tutaj fajnych ludzi a tak mało się udzielają :((( Bo tych innych jest niewielu,ale potrafią namieszać i odwrócić kota ogonem lub wielkie haj waj z pierdoły zrobić :))) A Emski ostatnio muchy łapie ,tylko że na szerszenia trafił ! :)))))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.