Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: znowu oceny w galerii |
autor komentarza: ewe1977 |
data dodania: 2009-10-30 08:59:42 |
treść: Bez podania faktow? No masz fakty. Cala ta dzisiejsza awantujra zaczela sie od ciebie kiedy napisalas: Qmoszka ( 2009-10-29 18:28:20 ) Co gniot ,to gniot !! :((( Sam nie potrafi nic zrobić ,ale drugiego ocenia jak arcy... :((( EWE co w tej fotce jest nie tak,jak i w wielu innych ? :((( To że się nie podoba ? :((( Wraca temat jak bumerang :((( MUCHACHA OBUDŹ SIĘ !! POKAZUJ SWOJE FOTY W LEPSZYM WYDANIU I WÓWCZAS KRYTYKUJ OCENAMI !!!! bardzo proszę :)))))) odczekalas pol godziny, a kiedy nie zareagowalam, tak cie to wk... ze poszlas jeszcze dalej: Qmoszka ( 2009-10-29 18:46:07 ) Paula !! tego chamstwa i qres..a sie nie da wytępić :((( Śmierdzący klik i temat zamkniety :(( A jak awantura to pierwsze wpier...anie się z butami :(( Krzyki ubliżanie i nic więcej :((( No to jak się obudzą to dajcie mi znać !! Bardzo proszę :( kiedy znowu nie zareagowalam, tak toba zatrzeslo, ze dodalas: Qmoszka ( 2009-10-29 19:58:47 ) Pieprzyć wszystko !! Niech banuje nas po kolei :))) Zawiść bije z takiej francy i nic więcej :)) Nie potrafi między ludźmi się obracać tylko smród robić :)) Niech donosi do admina bo pewnie nic więcej nie potrafi :)) W rozmowie też cienias gównem tylko rzuca i u wszystkich qrestwa się doszukuje :((( No KLONIKU dawaj leć i teraz masz dowody że jestem wulgarna :) I dopiero wtedy po trzeciej zaczepce odpowiedzialam ci. I kto tu szuka zaczepki? I jeszcze raz podkreslam : zdjecie mi sie podoba i dlatego dalam mu dobra ocene. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.