Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: znowu oceny w galerii |
autor komentarza: marianna_p |
data dodania: 2009-10-30 11:18:50 |
treść: Mario, ja powtarzam, bo widze, ze rozmowa "merytorycznie" się rozsypuje:(( wyzwiska rzeczywiście jakiekolwiek są nie powinny miec miejsca. Ewe daje 5, ostatnio często i nie o to wg mnie chodzi w tej dyskusji. Chodzi o równe prawa. Ale zeby mieć różne prawa, trzeba mieć równe warunki wyjściowe. Wszyscy prezentujemy zdjęcia, nasze "skarby" wystawiamy na ocenę i liczymy sie z krytyką, a Ewe i np. nastka oceniaja nie takich samych , równych zasadach jak my. Ja jak daję 2 lub 3 lub chociaz 4 przy innych piątkach, licze się, ze neizadowowlony obdarowany, moz ezrobic napad na moja galerie i poczestować mnie tym samym. Rozdaję więc oceny w zgodzie ze swoim sumieneim. A wymienione dziewczyny, nie zależnie co zrobią nei mają zadnych konsekwencji. Ewe, bezczelnei, jeszcze nam o tym pisze, że czemu je wystawiła: "A co do moich zdjec to specjalnie dalam tu takie zeby inni frustraci mogli sie na nich wyzyc i zeby nie bylo mi zal. Lepsze zostawilam dla siebie i przyjaciol. Tak wiec smialo mozecie pod nimi wsawiac 1, 2 i 3, nie obraze sie, bo rzeczywiscie tyle sa warte." "Ja po prostu nie chce zeby moje dobre zdjecia byly wykorzystywane jako "worek treningowy" i to moja sprawa, jak ktos inny chce, to jego sprawa. " po czym domaga się traktowania na równi. No więc nie może być traktowana z nami w tej sytuacji na równi. Jest osóbką, która wpada sobie do galerii, ocenia sobie bezkarnie jak chce wszystko, podnosi innym ciśnienie i robi z siebie pokrzywdzoną, ze sie jej czepiamy. Teda, każdy niech ocenia wg własnego kryterium, ale nie na takiej nie rownej zasadzie. Jesli długo obserwujesz portal, to wiesz ile wojen było z klonami, które nie miały nic w swojej galerii. A ewa w tym momencie de facto działa tak samo jak one i otwarcie do tego się przyznaje. Bo do swojej galerii wrzuciła śmieci. To jest nie fair, I ja jestem przeciw. Ponadto jako osoba nic nie wnosi "merytorycznego" do życia portalu, udziela się tylko w pyskówkach i kłótniach zwiazanych z ocenami itp. Nie daje żadnych zdjeć. Żadnych komentarzy do zdjęć wartościach merytorycznych. Jest tylko cichociemnym bezkarnym jurorem, który burzy tu wodę. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.