Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: znowu oceny w galerii |
autor komentarza: emski |
data dodania: 2009-10-30 14:10:12 |
treść: a ja ponawiam i bede to robil ...skonczyc z ocenami raz na zawsze i skoncza sie klony .Wprowadzic jednopuntowe glosowanie TAK albo jak masz zastrzezenia comment co do jakosc zdjecia i wtedy klony nie beda mialy racji butu i sprawa umrze smiercia naturalna . Zreszta samo praktyka pokazuje ze jest coraz mniej uzywaniatej idiotycznej punktacji 3 2 1 co to w ogole jest . Nawet podniosly sie glosy ze ze ludzie ostatnio tylko 5tki daja ia tak powinnoo byc albo jeden punkt albo nic i jak ma ktos cos do powiedzenia na temat zdjecia to ssie wypowie i klony odejda a przynajmniej przestana sie ukrywac rozne gnomy 77 muchachem i inne badziewia pod ta idiotyczna punktacja SKONCZYC Z TYM !!! Podoba sie TAK nie podoba sie pisze dlaczego mi sie nie podoba a jak niechce mi sie pisac to morda w kubel i siedze cicho i trole 77 wymra smiercia naturalna THIS IS IT !!!! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.