Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: UBEZPIECZENIA-jakie wybrać? | 
| autor komentarza: anindia | 
| data dodania: 2006-08-31 00:05:49 | 
| treść: Kochani, czy ktoś z Was próbował 'przegryźć się' przez oferty ubezpieczeń podróżnych? Czy mozecie polecić jakąś solidną i wiarygodną instytucję/towarzystwo ubezpieczeniowe? Próbuję znaleźć ubezpieczenie, które zapewni mi przede wszystkim kompleksową opiekę medyczną w razie jakichś nieprzewidzianych zdarzeń. I - oczywiscie - takie, które będzie 'działać' w Indiach. Wybieram się tam wkrótce na 2 mies. Wprawdzie byłam w Indiach i Nepalu już dwukrotnie, ale to było za czasów studenckich, kiedy to człowiek nie myślał o takich 'drobiazgach' jak ubezpieczenie:) teraz się zestarzałam i stałam bardziej rozsądna:) Bardzo proszę o jakieś wskazówki, bo zęby mnie bolą jak sobie pomyślę o porównywaniu ofert różnych ubezpieczycieli i rozszyfrowywaniu tego, co napisane małym druczkiem... pozdrawiam ciepło, anindia | 
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.