Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: znowu oceny w galerii |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2009-11-02 12:37:41 |
treść: Okej, przebrenelam przez wszystko... moje przemyslenia: 1. ludzie ktorzy wrzucaja fotki bylejakie tylko po to zeby reszta sie powyzywala powinni byc zwyczajnie ignorowani i oni i ich oceny - nie wnosza nic do portalu, zanizaja dobre zdjecia, a ja od dlugiego czasu mowie ze bardziej wartosciowa niz nawet najlepsza ocena jest pisemna opinia o zdjeciu, jak stawiasz niska ocene napisz co ci sie nie podobalo... 2. kazdy ma rozny gust i roznego rodzaju zdjecia mu sie podobaja... jednak zanim zanizycie czyjas swietna fotke ktora juz zebrala sporo 5-tek, pomyslcie czy warto, czy nie warto lepiej po prostu skomentowac i napisac co wam nie odpowiada, byc moze w dyskusji wyjdzie ze zdjecia cos wiecej, jakas historia (tu problem znowu z tym ze nie kazdy dobrze opisuje zdjecia) a historie czasami sa warte wiecej niz samo zdjecie... 3 - jezeli ludzie wrzucaja tutaj swoje najlepsze prace i poddaja je ocenie innym, a inni oceniaja je nisko ale nie chca wystawic swoich najlepszych prac w obawie przed zemsta i niska ocena od innych to powiedzcie mi jeszcze raz jaki jest sens oceniania???? 4 - proponuje wszystkim sfrustrowanym po prostu wrzucac fotki Nie Do Oceny - wtedy posypia sie komentarze i kazdy bedzie zadowolony... 5 - a osoby jak ewe nalezy po prostu ignorowac... ich oceny sa pointless bo sami nie pokaza jakimi kryteriami oceniaja czyjes zdjecia... podsumowujac - ja przestalam wrzucac fotki do oceny zaraz po tym jak Admin wprowadzil ta funkcje i jestem szczesliwa z tym bo choc nie zalezalo mi nigdy na ocenach to oceny same w sobie czasami doprowadzaly do ogolno-globtroterskiej klotni tak jak w tym przypadku... nie ma sensu marnowac sobie zdrowie i stresowac sie z takiego powodu... jasne ze przykro widziec jak fajne fotki zostaja zanizane i bardziej zrozumiale byloby to gdyby te niskie oceny szly od kogos doswiadczonego w fotografii a jeszcze fajniej gdyby pozostawila taka osoba po sobie jakas pozytywna krytyke... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.