Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: od granicy do granicy- podróż koleją do budapesztu -przejsciowki |
autor komentarza: ankh82 |
data dodania: 2009-11-28 14:06:57 |
treść: Hej, Mam pytanie do doswiadczonych podróżników. otóż niedługo wybieram się na bałkany (przynajmniej mam taki zamiar) i będę chciała jechać pociągiem. Wstępnie muszę dostać sie do budapesztu. Postanowiłam, że będę jechała od granicy do granicy. Jak to wogóle wygląda? jak z przejsciówkami? czy zarówno bilety jak i przejsciowki mogę kupić u konduktora? wpierw chcę kupić bilet z warszway do zberzydowic. tu domyslam się potrzebna jest przejsciowka. potem pociąg (ten sam) jedzie do Bohumina a stamtad do Budapesztu. Czy poza przejsciowką powinnam kupic bilet do bohumina od granicy? Potem będę musiała kupić bilet do Budy. czy wszystko będę mogła załtwic u konduktora? Bo w samych czechach bede w nocy, wiec watpie, czy jakiekolwiek kasy bylyby otwarte. Dzięki za pomoc Pzdr. An |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.