Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wyjazd na wyspy kanaryjskie!!! POMOCY!!! |
autor komentarza: Jacek Drozdowski |
data dodania: 2009-12-09 14:44:41 |
treść: Witam Państwa mam, wielki problem. Chciałbym zrobić niespodziankę mojej dziewczynie czyli coś, czego nigdy by się nie spodziewała, a więc np. wyjechać na Wyspy Kanaryjskie. Nie spodziewać się będzie tego na pewno bo jesteśmy studentami dziennymi i zarabiamy tylko tyle, że w zasadzie stać nas na opłacenie mieszkania, żywność i jakieś konieczne ciuchy - kupione de facto na wyprzedażach + raz do roku ukochane i dzikie Bieszczady (namiot). Od pewnego czasu jednak zacząłem coś odkładać, a teraz trafiają się super oferty tanich linii lotniczych (Ryanair). Moglibyśmy z przesiadką w Bergamo albo Londynie dolecieć na Tenerife South lub na Gran Canaria. Bilety w obydwie strony kosztowałyby nas ok. 700 zł/2os. - niewiele zostanie na wyspy... Chodzi mi o to, czy znają Państwo może jakieś bardzo tanie noclegi na teneryfie, lub czy wiedzą Państwo gdzie mógłbym pytać o takie rzeczy? 30euro/doba od osoby odpada - nie stać mnie - myślałem raczej o jakimś tanim campingu, ale takich chyba na Teneryfie nie ma.. Czy jest sens jechać na 6 dni na Teneryfę mając w portfelu prócz biletów ok. 150 euro? Może dam sobie spokój... Myślałem, że da się zrobić coś odjechanego i w zimny krakowski styczeń zaskoczyć ją i polecieć na teneryfę - zasłużyła, ciężko pracuje i uczy się (ja zresztą też) a mimo to Polska nie ułatwia życia nam, studentom (200 złotych stypendium naukowego ledwie wystarcza na rachunki i ksero...). Proszę o kilka słów. Być może pomagali już Państwo mailowo osobom, które najtaniej chciały spędzić czas na Teneryfie. Na razie nie mogę rezerwować biletów - bo nie wiem czy będzie gdzie spać. Pozdrawiam i czekam na maila na forum lub na maila: jacek.drozdowski(at)gmail.com |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.