Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: oceny na forum- 5 |
autor komentarza: marianna_p |
data dodania: 2009-12-14 20:51:19 |
treść: witam wszystkich prosze o pomoc użytkowników galerii, ponieważ nie bardzo potrafię się odnaleźć w tym co teraz dzieje się w galerii. chciałbym się zorientowac co to za nowy trend. widzę, ze teraz za cokolwiek daje się tylko jedną ocenę- 5. nie zaleznie od wartości merytorycznej i jakościowej- ostre czy nie, proste, czy nie, dobrze czy źle naświetlone, nie musi byc poprawne, wystarczy że jest. 5 jest jak pieczatka, byłem tu, widziałem to foto. ocena ta przestaje mieć jakąkolwiek wartość. nie uważacie?? Rankingi nie sa juz więc potrzebne, bo każde zdjęcie zasługuje na 5. Po co więc ta cała skala ocen?? Ja najcześciej używam skali 3 do 5, ale widze, ze to nie popularne i nawet 4 jest teraz źle widziane. nie bardzo potrafię odnaleźć się w nowym systemie.. co i kiedy się zmieniło i o co tu teraz chodzi z tymi ocenami??? top miesiąca stał się zbiorem fotek o bardzo duzej rozpiętości wartościowej. Jesli poprawne politycznie ma być tylko 5, to po co reszta ocen i po co te wszystkie rankingi??? chyba pora apelować do admina o jakies zmiany... albo zastanowienie sie nad zasadami oceniania.... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.