Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: oceny na forum- 5 |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2009-12-15 07:51:02 |
treść: hmmm, tak właściwie to ludzie chyba moją zasadfę zaczęli stosować, bo ja piątki właśnie jako te plusy traktuję... jak widzę że fotka gorsza niż 5 to omijam, nie zostawiam zwyczajnie żadnej oceny. no ale chyba rzeczywiście ludzie zaczęli sypać piątkami w tę i we wtę... apropo komentarza tkosa o mariannie - akurat ja sama uważam mariannę za jedną z nielicznych która bardzo fair ocenia, nigdy nawet "po znajomości" nie ma u niej taryfy ulgowej. i podejrzewam że większość myśli podobnie więc zupełnie nie wiem skąd ten twój komentarz i nie bardzo go rozumiem. nie chcę też żebyś odpisał tłumacząc mi swoje argumenty bo w tym przypadku doprawdy nie ma o czym dyskutować więc proszę nie wysilaj sie bardziej próbując na nowo rozpoczynać ten temat bo nikt go i tak nie poprze. koniec dyskusji... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.