Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: oceny na forum- 5 |
autor komentarza: tkos |
data dodania: 2009-12-16 19:51:23 |
treść: dzieki za wyważone słowa z twojej strony emski, masz dużo racji i szacun dla ciebie. moze nie jestem za dlugo na tym globie i nie za bardzo mam chec czytac posty sprzed miesiecy czy lat, aby dowiadywac sie co kto pisal, robil i kogo jak ocenial. patrze i oceniam nie czyjs dorobek tylko obecne komentarze, styl, rzeczowosc i intencje, brak konsekwencji, luz lub zawziętość. uwazam, ze nie mozna byc obojetnym na tępe zachowania bez względu na czyjś dorobek, nie można też pozwalac sobie na wulgarne ataki. Chyba ze dla ciebie i innych "starych" uzytkownikow to norma, choć zauwazyłem, ze raczej nie i wiekszosc osób potrafi ,mimo dość dziwnie rozumianej lojalności z tzw. starymi, zachować dość przyzwoity dystans do tego co się tu dzieje. Nie rozumiem tych niektorych zabaw, ale jeśli jedną z nich jest atakowanie nowych użytkowników, wyzwiska, jakieś odwetowe oceny itp. to jest to po prostu infantylne. Nie mam amicji być prezydentem tego zamieszania, ale wiedz, że jeśli miałbym prawo głosu to wolałbym go oddać na ciebie niż na lady m, ktorej najwyrazniej brakuje odpowiedniego dystansu i umiaru oraz zwykłej wyrozumiałości, czego akurat od tzw. starej o doświadczonej forumowiczki mozna by wymagać, nieprawdaż? Merry Christmas to You, as well |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.