Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: oceny na forum- 5 |
autor komentarza: kaczma |
data dodania: 2009-12-17 00:14:08 |
treść: Dla sprostowania,wystawialem swoje zdjęcia w tamtym roku ńrednią jeżeli pamiętam miałem 4.4,to możesz sprawdzić na moim koncie.Co do systemu stary czy nowy to niema różnicy tak długo jak ktoś miałby średnią większą niż 4,w obecnej sytuacji minimum jest 3 ,i dla mnie jest to śmieszne,ponieważ prawie każdy może to mieć.Dla przypomnienia rok temu nikt nie miał 5, a teraz 70% zdjęć z czołówki ma tę ocenę, dlaczego? ponieważ prawie każdy się boi że jeżeli nie da 5 to dostanie coś mniejszego,więc tyle 5 mamy, dla mnie sędzia nie powinien mieć swoich zdjęć na ocenę, więcej neutralnoćci byśmy tutaj mieli, oczywiście najlepszym rązwiązaniem byłoby mieć zawodowców zaangażowanych przez Admn.Globtrotera, nie myślę żeby do tego jednak szybko doszło ,więc wszystko zależy od nas. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.