Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: oceny na forum- 5 |
autor komentarza: Bonifacja |
data dodania: 2009-12-18 01:02:11 |
treść: Paulinqa - podpisuję się pod Twoją wypowiedzią wszystkimi "rencami'.Też mam tak,że chciałabym się podzielić swoimi "fotograficznymi" wspomnieniami z Wami wszystkimi, bo wydaje mi się,że zdjęcia umieszczane tutaj powinny "mieć w sobie" atmosferę przeżyć, które chcemy przekazać.Zresztą umówmy się i powiedzmy sobie szczerze - jak takie malutkie foteczki mogą być oceniane pod względem artystycznym.Jak ktoś ma takie aspiracje - to niech się pofatyguje i wyśle zdjęcia na profesjonalny konkurs, pomęczy się trochę - bo tam przyjmują fotki na papierowym A-4 i dopiero wtedy widać wszystkie mankamenty - jeżeli są. A tu - ja to tak przynajmniej traktuję - pokazujemy, gdzie byliśmy, co widzieliśmy, zaciekawiamy kolegów kolejnymi dziwami świata - a oceny dajemy (przynajmniej ja) - za uchwycenie tego czegoś, za czym gnamy po świecie. Paulinqa - Twoje zdjęcia oglądałam z wielką przyjemnością i - wybacz - nie patrzyłam ani na linię horyzontu, ani na ostrość ani na to, czy roślinka ma jedną łodyżkę bardziej - byłam tam po prostu razem z Tobą.Jeśli mnie pogna np.do RPA, to z przyjemnością będę odnajdywać znajome widoki z Twoich zdjęć. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.