Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Dresiarskie komentarze i życzenia świąteczne |
autor komentarza: swift |
data dodania: 2009-12-26 11:48:23 |
treść: jochar ( 2009-12-25 21:08:05 ) No no,ptaszek się idealnie wystawił, tylko ile Ty na niego czekałeś ,ile rozstawiałeś i dostrajałeś swój drogi sprzęt, nawet zupełny laik dysponując takim sprzętem wykonałby dobrą fotkę więc sorry stary ale ta ocena jest dla ciebie dla Twojego sprzętu daje 5,pozatym wystarczy wejść na Twoją stronę i poczytać od razu wiemy z kim mamy do czynienia ja myślę ,że z egoistycznym zapatrzonym w siebie DUPKIEM ,pozdrawiam życząc wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku. Takie właśnie ciepłe życzenia wraz z komentarzem przesyła niejaki JOCHAR. Pozwoliłem sobie zamieścić ten komentarz ponieważ fotka zimorodka z powyższym tekstem została "zajedynkowana" i momentalnie uciekła do archiwum. A fotki jochara to słynne zdjęcia mostu gdzieś tam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.