Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Przelot Wietnam - Luang Namtha - Siem Reap |
autor komentarza: dexmania |
data dodania: 2006-10-06 15:43:16 |
treść: Czesc :) Mam prośbę o poradę w sprawie ww. przelotów.... Lecimy do Wietnamu w pażdzierniku. Lecimy do Hanoi, a potem (po 2-3 dniach) chcemy skoczyc z Hanoi do Luang Namtha w Laosie. Potem planujemy dostac sie do Vientiane (transport kombinowany: woda, ląd) a stamtąd kolejny lot do Siem Reap (Angkor Wat). A potem do Wietnamu przez delte Mekong'u, a potem w górę do Hanoi i potem do domu :). W sumie mamy ok 20 dnia na ta trasę, dlatego aż 2 przeloty, bo mało czasu.... Plan wydaje sie w porzo, tylko że mamy problem z tymi przelotami. Dostałam oferte ale jakąs strasznie drogą - ponad $200 jeden przelot!!! A miało byc tak tanio.... a tak przynajmniej wynika z relacji ;) Czy Ktos ma jakies namiry do agencji w Wietnamie z tanimi biletami w ww. kierunkach? Wiem że najtańsza jest linia Lao Airlines i nawet wchodziłam na ich strone ale rezerwacja przez internet nie działa... nie widac także cen :( Czy bilety lepiej kupic na miejscu czy jeszcze w Polsce? z góry dziekuje za Wasze rady :) Pozdrawiam Iza |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.