Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: aparat w drodze |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2010-01-13 11:46:23 |
treść: no właśnie o szybki dostęp do wszystkiego mi chodzi... ja niestety zmieniam lensy i to często gęsto w kurzu w deszczu, gdzie popadnie... wiem że to źle ale nadal nie mogę zdecydować czy wolę bardziej krajobrazowe fotki czy zbliżenia, więc wybór żaden bo mam tylko jedno body... folią nie chciałam obkręcać bo zawilgotnieje, tutaj strasznie jest też parno momentami, zwłaszcza teraz jak zbliżamy się do mozambiku, tam pora deszczowa i parnota już taka że się w nocy spać nie daje... wiec folia odpada... muszę poszukać takiej torby koniecznie w J'oburgu ale to jak już wyjedziemy z Mozambiku, bo tu teraz przede mna na koljne kilka tygodni żadnych sklepów bardzo nie będzie, sama dzicz ;))) haha :))) dzięki wszystkim za porady :))) idę się pobujać z hipciami, bo wylazły właśnie z wody i wżerają trawkę :))) cmoki |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.