Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Fajne wyjazdy z biurem OIS |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2010-02-21 14:43:18 |
treść: sorki dziewczynki ale grubo mi to pachnie tania reklama OIS-u. o OIS-ie nie slyszalam nic dobrego, a mam calkiem sporo grupe znajomych zeglarzy. sama robilam z OIS-em swoj patent zeglarski I na 6 zalog nikt nie wrocil po 2 tygodniach zadowolony - maja okropnie zanizone standardy - jedzenie do tylka, obsluga beznadziejna, statki pozostawiaja wiele do zyczenia, klamia w swoich ofertach (Jesli zdecydujecie sie jechac z nimi, sprawdzcie dkladnie co jest wliczone w cene, bo zazwyczaj mimo tego ze pisze ze duzo to nic nie jest wliczone) po 2 tygodniach na mazurach z nimi kazda jedna osoba cz to z kursu czy z czarteru wracala niezadowolona, a nawet myslelismy o tym zeby oficjalna reklamacje zglosic. nie sadze zeby obslga I organizacja bardzo roznila sie w chorwacji od tej z mazur- w koncu ta sama firma. gdyby nie fakt ze na zagle z reguly fajni ludzie jezdza, wiec zawsze traf sie fajna ekipa, to chyba OIS by juz dawno nie funkcjonowal, a tak to dobre towarzystwo zazwyczaj rewanzuje brak calej reszty, ale to akurat zadna zasluga OIS-u. NIE POLECAM I jestem sklonna kazdej zainteresowanej osobie podac wiecej negatywnych detali na maila. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.