Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: KSIAZKA SKARG I WNIOSKOW |
autor komentarza: tkos |
data dodania: 2010-02-21 15:48:13 |
treść: I pewnie zostanie tu też wiele innych osób, którzy nie wykorzystują tego portalu do celów niezgodnych z jego przeznaczeniem i nie brały udziału w zeszłorocznym spotkaniu globowiczów, a przez to są ślepe na fakty i przymykają oczy na wybryki swoich starych kolegów, a przez to od razu wszystkiemu winni są nowi... Jednym wszystko wolno innym nic.... Tak było do tej pory? Chyba tak, bo nawet Niko ma taką zasadę .... Jeśli ktoś miał inne zdanie to huzia bandą na Józia i już Józia nie ma, bo nie będzie się samotnie bawił w Lemoniadowego Joe... Na szczęście ja jestem cierpliwy i mam w sobie dużo dobrej woli i jak na razie nie dałem się sprowokować więc niczego się nie muszę wstydzić... Niech się wstydzą ci, w których objawia się ciemana strona, a gdy mają przebłyski tej jasnej to i tak nie potrafią przyznać się do błędu i przeprosić... Jeśli ktoś ma coś do mnie ze starej kadry to chętnie podyskutuję tylko proszę o konkretne przykłady mojego negatywnego zachowania na tym portalu i wobec jakiegokolwiek usera, bo gadanie o wewnętrznych przekonaniach mija się z celem. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.