Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA TKOSA |
autor komentarza: tkos |
data dodania: 2010-02-22 15:01:10 |
treść: Cóż mogę powiedzieć, żal że komuś puściły nerwy i nie potrafił za to przeprosić.....żal że ktoś inny miał dość udawania bycia kimś kim nie jest... żal też że ich przyjaciele widzą tylko jedną stronę medalu i wszystko odbierają tylko w kategoriach walki :( Mam poczucia honoru i dlatego nie będę przyjmował nieuzasadnionych obelg od nikogo.... Wiem, że każdy ma ciemne strony i ja też nie jestem święty... ale sęk w tym by umieć przeprosić... ja to robiłem wielokrotnie, nawet gdy nie było mojej winy, to uważałem że lepiej samemu wyciągnąc rękę na zgodę niż czekać aż to uczyni druga strona.... wspomniana Qmszka umiała to przyjąc, emski nie.... i ty marianno tego też nie umiałaś ..... Z nikim innym przez te ostatnie 3 miesiące nie miałem utarczek, a jeżeli z kims prowadziłem jeszcze polemiki to dlatego ze sam się włączał do spraw dyskutowanych z tamtymi userami... Nikogo nie starałem się nigdy obrażać tak jak mnie obrażano tu nie raz i nadal widac, że to dla niektórych najprostsza metoda toczenia sporów... Mimo wszystko przepraszam wszystkich którzy mogli się poczuć urażeni moimi komentarzami.... Zamierzam nadal korzystać z portalu pisząc artykuły i relacje z moich podróży, wstawiając fotki i udzielać się na forum, bo po to jest ten portal. Nie zamierzam natomiast wdawać się w dyskusje i polemiki personalne, bo od tego jest system wiadomości, z którego nie wszyscy niestety chcieli korzystać i stąd czasem niepotrzebne upublicznianie drobnych nieporozumień, z ktorych inni poprzez dolewanie oliwy do ognia robili afery... Będę też nadal na tym portalu dlatego że spotkałem tutaj kilkanaście życzliwych i mądrych osób, którzy mnie wspierali w mniej lub bardziej widoczny sposób, za co im jestem wdzięczny. Sami przechodzili przez to co ja i wiedzą jak wiele osób się poddało i stąd uciekło na długo przed tym jak ja się tutaj zarejestrowałem. Cały czas przybywają tez nowi ciekawi userzy i sądzę, że warto ten portal rozwijać także dla nich. Pozdrawiam wszystkich. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.