Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA TKOSA |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2010-02-22 18:06:42 |
treść: okej, mam przecieka, ale nikomu o tym ani slowa... moze emski I barbi wroca... niie powiem jako kto, to niespodzianka... wazne jest to ze przyjaciol powinno sie ratowac w biedzie I wspierac. a dawac takiemu tkosowi satysfakcje wygranej bitwy nie jest mile... wiec poki co stypa ale juz niedlugo mam nadzieje powitamy z powrotem nowych starych czlonkow ;))) bo jak nie to ja tez sie zawijam!! slyszysz emski??? barbi??? no raz, raz, do boju ;))) buziaki dla wszystkich ktorzy po prtostu chca milo spedzic czas na globtroterze bez klotni I sporow... trzeba tylko ogrodek wyplewic I bedzie po problemie. a tak na marginesie to chcialam tlko dodac ze globtroter dla mnie to glownie ludzie tutaj bywajacy - to tutaj zawarlam wspaniale znajomosci I przyjaznie I na pewno nie zostane jesli odejda fajni ludzie a zostanie aby taki Ktos ja tkos... to juz nie to samo... buziaki I milej nock zycze wszystkim spod afrykanskiego gwiezdzistego nieba |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.