Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA TKOSA |
autor komentarza: markoo |
data dodania: 2010-02-23 11:51:51 |
treść: Usunięcie moich zdjęć , było trochę na znak protestu , bałaganu , ubliżania innym . Nie chcę w tym uczestniczyć w żaden sposób, Byłem tu trochę i miło to wspominam. Rozglądam się za nowym miejscem, portalem bardziej przyjaznym. Różnice zdań są wszędzie, i bardzo dobrze, bo było by nudno. Jesteśmy dorośli każdy z nas ma swoją osobowość, każdy z nas jest inny i to jest piękne. Jeśli na tym portalu coś mi nie pasowało po prostu omijałem, czasami były to fotki, komentarze, rozmowy - nie próbowałem tego nakierować na mój tok myślenia. Wszystko ma jednak swoje granice jeśli mam omijać wszystko to zadaję sobie pytanie po co tu być ? Wyrzuciłem fotki ale moje konto jeszcze tu jest. Dlaczego ? ze względu na ludzi i tyle |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.