Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA TKOSA |
autor komentarza: barboch |
data dodania: 2010-02-23 15:09:46 |
treść: Och :(( Wiecie co ,teraz dopiero doczytałam :(( Ale tak to jest jak się kilka rzeczy na raz robi :(( :)) Tkos Twoje słowa "dałaś się poznać nie tylko z tej ciemniej str." Oświadczam Ci że z ciemnej str.poznała mnie tu jedna osoba ,która ??? To jest sprawa tylko pomiędzy mną a tą osobą :)) Jeżeli jest ktoś,kto ma do mnie jakieś pretensje lub żale .Zawsze jestem otwarta na rozmowę :))) Tak jak gdzieś tam napisałam nie jesteś tu po to abym Ciebie lubiła lub wroga w Tobie widziała :)) Wlazłeś tu tak jak ja,ale chyba cel naszego przebywania tutaj jest diametralnie inny .Ja nie widzę w ludziach na starcie wrogów,lub jak kto woli skakać na drabinę i się piąć po szczeblach z głów :((( Chyba inne mamy podejście do różnych spraw i bardzo dobrze że tak jest :)) Ale gdzieś jest środek a z Tobą jest niemożliwy do ustalenia :((( |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.