Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: doświadczenia w podróży... proszę o odpowiedź |
autor komentarza: ezielins |
data dodania: 2006-11-21 19:26:02 |
treść: witaj pszczolko, w Albanii albo w Czarongorze jest bardzo bezpiecznie. Ludzie sa niezwykle mili, uprzejmi i pomocni. Spedzilam w tym roku wakacje w tych stronach ponad 2 miesiace. Bylo wspaniale, oprocz pogody, ktora dala nam strasznie w kosc. Upaly nie do wytrzymania. Bylismy tam w miesiacach lipiec i sierpien. Woda krysztal, tanio, plaze nalezaly do nas. mowie teraz o Albanii, W Czarnogorze bylo podobnie, ale plaze przepelnione. Radzila bym Albanie, ktora jest bardziej egzotyczna. Albanczycy rozbijaja namioty na plazy, nikogo to nie interesuje. Kampingow nie ma, stad ta swoboda. Bylismy tam we dwoje, nie wiem natomiast jak zachowuja sie Albanczycy, gdy widza mloda, samotna dziewczyne. Mam adres do Czarnogory. Poznalismy tam przemilego faceta, ktory chce wynajac pokoje. Od lozka w pokoju 2, 3 osobowym po znajomosci wzialy by 5 Euro. Mam nawet zdjecia jego domu. Jezeli cie to interesuje, to daj znac. Czarnogora tez nam sie bardzo podobala. Piekne gory, miejscowosci i plaze. pozdrawiam Elzbieta |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.