Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pytanie do Admina |
autor komentarza: nikto2 |
data dodania: 2010-03-01 23:52:39 |
treść: Drogi mój adminie napisałeś między innymi że cytuje " okazalo sie, ze znaczna tolerancja z naszej strony nie przelozyla sie w przypadku niektorych Uzytkowikow na uczciwosc, przestrzeganie zasad Globa (owszem, zostaly jasno okreslone stosunkowo niedawno, )" Może uściślijmy kto określił te zasady i konkretnie kiedy. Może pozwolisz że pomogę --- zasady zaczęły obowiązywać po nie długim czasie od pojawienia się Tkosa oraz zostały określone jako propozycja od Tkosa i jednogłośnie przez ciebie przyjęte mimo głosów sprzeciwu od jak to ujmujesz ładnie wielu (bliżej nie określonym) użytkowników. Czy możesz sie do tego ustosunkować ? Ja w odróżnieniu od ciebie moge podać nicki userów którzy byli przeciwni ustalaniu zasad przez bliżej nikomu nie znana osobowość jakim jest Tkos. Więc skoro przychylasz sie do głosu "wielu użytkowników" zeby usunąć między innymi emskiego i barbi to czemu nie przychylasz sie do postulatów bardzo wielu o moderatora, zniesieniu oceniania w skali punktowej ( bo jeżeli nie wywalasz kogoś że wali same 5 za kicz to dlaczego wywaliłeś mnie za same 1 przecież jeżeli ktoś ma takie prawo żeby podobały mu sie wszystkie prace userów to ktoś inny ma również prawo żeby mu się żadna praca nie podobała |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.