Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Pytanie do Admina
autor komentarza: marianna_p
data dodania: 2010-03-02 13:12:02
treść:
wiesz co Tkos! ciebie się nie da czytać!! przeprosić powinien ten co błąd popełni?!?!? mówisz o swoich fałszywych przeprosinach?? w tym samym poście przepraszasz i obrażasz jednocześnie! cytat przeprosin do niko:
autor komentarza: tkos
data dodania: 2010-03-02 10:46:23treść:
przepraszam za chomika i na tym koniec rozmowy... ty nie musisz mnie za nic przepraszać, bo jesteś ŚWIĘTY... większej lekcji głupoty niż od ciebie tutaj od nikogo nie miałem, bywaj, bez odbioru ..."
to sa przeprosiny?!? naprawdę bardziej toksycznej i prowokujacej osoby na tym portalu od ciebie nigdy nie było! I ty zaproponowałes zapis w dekalogu o nie prowokowaniu!!! Komiczne!!!
Ty przestałes reagowac na zaczepki?!?! Gdzie i kiedy?!? ty nigdy nie odpuszczasz, wypominasz swoje krzywdy w nieskończoność!!! Tego się już słuchać nie da!
"nie od razu ripostowalem na wszystko na moj temat i umialem zachowac dystans do samego siebie"
ty dystans?!?! nie dość że ripostujesz w nieskończoność, to rozrzucasz te swoje riposty jak mówi niko wszędzie! pod zupełnie nie zwiazanymi z tym fotkami! i dziwić sie efektowi domina! przecież tkos usilnie nad takim efektem pracuje!, jak mróweczka!
Musze napisac , ze nie pochwalam wulgaryzmów i obrażania, szczególnie na forum, ale samą mnie tkos do tego sprowokował i nie dziwię się emskiemu i barbi, ze tez dali się wyprowadzić równowagi! O moich wulgaryzmach tez pewnie większość z Was wie, bo tkos, w swojej lepszej klasie, która nam co chwilę uświadamia, rozesłał mój prywatny list do niego do wszystkich moich przyjaciół, i kto wie do kogo więcej???
Adminie, czy uważasz, ze na prawde jest tu miejsce na taką osobę?!?!?!
Wychwala swoje zasługi związane z dekalogiem- pisaliśmy o tym wielokrotnie wcześniej, w wielu wątkach, sama dwukrotnie proponowałam Ci żebyś wprowadził regulamin dla nowych określający jakie zdjecia można/należy tu umieszczać. O prowokacjach nie było mowy, bo nikt przed tkosem do takiego chamskiego zachowania się nie zniżył!
A co do barbi i emskiego – skojarzyli tkosa z adminem, bo admin dziwnie liberalnie podchodzi do tej postaci forum- tkos nie używa wulgaryzmów, jak my, ale robi gorsze rzeczy!!:((( i cały czas uchodzi mu to na sucho! jak długo będziemy jeszcze czytać jego pokrętne posty, o tym jaki to on jest pokrzywdzony, a przecież jaki wspaniały jednocześnie?!?!? Jak długo będzie wciąż nam wytykał i wmawiał różne wady i prowokował?!? Jak długo admin będzie tolerował tą trującą postać na tym portalu??? Ile osób jeszcze wyleci przez niego?
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl