Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Dlaczego właśnie Globtroter ? |
autor komentarza: tkos |
data dodania: 2010-03-04 18:12:30 |
treść: Świetny wątek markoo :) Pisałem już o tym z mojej perspektywy, ale skoro jest osobny wątek to się powtórzę: 1. Bardzo czytelny i intuicyjny układ portalu, dobry design, łatwość dodawania zdjęć, artykułów i postów 2. Sporo informacji na forum, choć brak wyszukiwania po konkretnych słowach 3. Obszerna galeria zdjęć z całego świata, choć brak możliwości zakładania oddzielnych galerii tematycznych np. z jednej wyprawy... ale też pogaduchy nie na temat pod fotkami, personalne zaczepki i ocenianie nie zdjęć tylko osób :( 4. Sporo ciekawych, kompetentnych i życzliwych ludzi, ale też wielu zwykłych zadymiarzy, klony, feniksy etc., którzy na innych portalach nie mieliby prawa bytu... no i niestety kumoterstwo :( 5. System wbrew pozorom tu działa bardzo dobrze, na NG np. o dziwo cały system to jakaś jedna wielka katastrofa (do tej pory to wersja BETA :), to samo na Oddysei - masa problemów technicznych :(... to temat na odrębny wątek O innych sprawach z zakresu funkcjonowania portalu pisałem w wątku: Czas na zmiany na Globie. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.