Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Dlaczego właśnie Globtroter ? |
autor komentarza: Bo1 |
data dodania: 2010-03-04 21:30:53 |
treść: 1. do dziś wg mnie jest najłatwiejszy, najprostszy w obsłudze, najbardziej czytelny. 2Dużo się nauczyłam oglądając zdjęcia (swoje zaczęłam wrzucać po kilku miesiącach), a od wielu użytkowników otrzymałam wiele cennych rad. 3. Jest dużo bardziej życzliwy i przyjazny - nawet dla początkujących - tu nigdy nie spotkałam się, by ktoś komuś odpowiedział - naucz się korzystać z wyszukiwarki - a na Travelbicie widziałam to kilkakrotnie - tu jest rada + ew. linki (najlepsze) 4. Tu jest więcej globtroterów ....na innych osób aspirujących do miana "Podróżnika" - choć doświadczeń nie zawsze dużo. 5.Komentarze - można jak na dłoni obejrzeć przekrój ludzkich charakterów, bo w sytuacjach stresogennych (na wyjazdach jest sporo) i konfliktów, ludziom spadają maski - na forum tego nie widać aż tak bardzo, bo tu raczej porady i wymiana info. 6.Brak moderatora - to wyższy stopień rozwoju emocjonalnej osobowości użytkownika i dowód zaufania w to, że potrafimy "się zachować" - niestety nie wszyscy dorośli. Istnienie M. przypomina istnienie cenzury a co za tym idzie - rozwój wazeliniarstwa i donosicielstwa. Ci którzy posiadają odwagę cywilną załatwiają sprawy jawnie, nie szepcząc "na uszko" . 7Znajomości stąd przeniosłam do reala - z niektórymi jeżdżę, z niektórymi może pojadę - wspniali ludzie :). 8. Więcej grzechów nie pamiętam....jak sobie przypomnę itd... - w każdym razie - mimo wszystko - ZOSTAJĘ. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.