Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Dlaczego właśnie Globtroter ? |
autor komentarza: ziutam |
data dodania: 2010-03-04 21:52:30 |
treść: Pięknie to ujęłaś Bo. Ja przyznaję, nie znam innych portali. Ani podróżniczych ani innych (nk zna każdy). I bardzo cieszę się, że swoją uwagę zwróciłam na Globka o daje mi bardzo dużo. Poza oczywiście tym co wymieniłą Bo najbardziej cenię sobie: To że zawsze ktoś czuwa. O jakiej porze dnia nie zrobię wpisu - niemal od ręki jest reakcja (teraz już nie tak szybko bo KOGOŚ tu brak), Że nawet na banalne pytanie o technikę czy sprzęt dostanę fachową (a jeśli nie skumam) lub łopatologiczną poradę, Że ludzie pokazują nie tylko wielki świat ale i to co mam całkiem blisko... za rogiem tylko o tym nie wiedziałam, ... i głównie to, że miło i wesoło spędzam tu wieczory na pogaduszkach o bzdetach z niesamowitymi ludźmi, że rozśmieszają mnie i ja czasem mogę kogoś rozbawić (chyba) I że poznałam tych ludzi w realu i nigdy nie zapomnę tego spotkania (przepraszam za tremę która mnie w Krakowie spraliżowała).... I za to że nauczyli mnie tak wiele. Sprawili, że sprawiłam sobie kawałek sprzętu i zakochałam się w fotografii..... chcę się więcej nauczyć i chcę bardziej Ich poznawać więc proszę NIE NISZCZCIE tego. Jak .... opuści mnie smutek to przypomnę sobie więcej.... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.