Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Dlaczego właśnie Globtroter ? |
autor komentarza: Amaranta |
data dodania: 2010-03-04 22:40:27 |
treść: Dobre pytanie markoo! Myślę, że w pewnej części dzięki Tobie i Tobie podobnym użytkownikom. Pamiętam, że gdy ja dołączyłam do Globtrotera to byłeś dość aktywny. Wiele razy pisałeś, że poznałeś na Globie ludzi, z którymi podróżujesz. Bardzo chciałam też kogoś takiego spotkać. No i spełniło się. Co prawda jest to 1 "ludź" ale nie o ilość chodzi ale o jakość :-) Dodatkowo nauczyłam się inaczej oglądać zdjęcia. Kiedyś musiały być tylko ostre i kolorowe. Teraz to już dla mnie za mało. Fotografem w dalszym ciągu nie jestem ale uważam, że poczyniłam w tym temacie postępy - oczywiście dzięki merytorycznym uwagom. Muszę Cię też przeprosić za zbyt niskie oceny przy Twojej "weneckiej" serii. Wiele razy potem wracałam do tych zdjęć i żałowałam, że postawiłam Ci za dużo 4 (ale to były moje początki). |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.