Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Dlaczego właśnie Globtroter ? |
autor komentarza: solange03 |
data dodania: 2010-03-06 15:03:08 |
treść: dlaczego Globtroter??? przygotowujac sie do wyprawy i szukajac roznych potrzebnych informacji -zapisalam sie na rozne portale podroznicze ,ale ...... zlapalam sie na tym ,ze to wlasnie na Glob-ie zostalam .Moze nie jestem zbyt aktywna .Lubie zagladac w galerie i oko mi bileje jak widze piekne zdjecia ...... co mnie motywuje tym bardziej do udoskonalenia swoich zdjec.....a raczej sztuki robienia zdjec .... Jestem tu zbyt krotko ,zeby miec juz wyrobione zdanie o portalu ,ale napewno jest praktycznym portalem ,latwo znalesc info ....przede wszystkim mam wielka nadzieje ,ze tak jak wielu z Was, tez bede mogla wyjechac na kolejna wyprawe ,z ludzmi ktorych byc moze tu poznam ...BYLOBY FAJNIE |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.