Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: podroz 3 tygodnie - powiedzcie czy da rade? |
autor komentarza: Malinaga |
data dodania: 2010-03-14 19:20:06 |
treść: Nie ma szans. Byłam w Wietnamie miesiąc: z Hanoi pojechałam w góry SAPA (4 dni), potem autobusem na południe ok. 3 tygodni (przez nudne Hue, cudne Hoi An, wiosenną krainę Dalat do Sajgonu z zaliczeniem Delty Mekongu). Z Sajgonu wróciłam samolotem do Hanoi (bez lęku-tani przelot, ale wypasionym samolotem). I ostatnie 4 dni spędziłam na wyciecczce w zatoce Ha Long, gdzie przeżyłam cudowny "reset" i nabrałam sił na powrót do domu. Piękny kraj, mili ludzie, tęsknię za Wietnamem. Trzymam kciuki za Waszą podróż. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.