Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Propozycja |
autor komentarza: kaczma |
data dodania: 2010-03-15 00:58:37 |
treść: Kilka propozycji ode mnie, może się powtarzam, 1) Ograniczyniczyć ilość wystawianych zdjęć do max 5 2) punktacja za wystawianie zdjęć powinna ulec zmianie, w tej chwili otrzymujemy punkty za ilość a nie za jakość, nie którym zależy bardzo na katalogach. Jakość zdjęć byłaby lepsza. 3) Jeżeli chodzi o oceniających to średnia powinna być podwyższona do przynajmniej 4. 4) Co do ocen, to ja również jestem za zmiejszeniem skali, a nie zwiększeniem np.od 1do 3 Pamiętajmy że tutaj nikt nie wystawia zdjęć za darmo, każdy ma inne oczekiwania, medali lub nagród nikt tutaj nie oczekuje, ale otrzymać 1lub 2 jest odbierane jak otrzymanie uderzenia w policzek, dlatego jest tak nie wieli 1lub 2 ocen , te oceny są głównie używane przez klonów. Ogólnie pomysł Admn.jest dobry, każde usprawnienie jest krokiem do przodu , czas pokaże. , |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.