Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: SPRAWA ZARZADU I PREZESA |
autor komentarza: kaczma |
data dodania: 2010-03-15 03:26:01 |
treść: Tkos , wybór należy do Was, możemy polemizować na temat prezesa, , moderatora ,pośrednika, nazwy nie są ważne. Zarządu również tutaj nie mieliśmy i oczywiście nie myślałem o takich wyborach jakie były ostatnio. Byłoby rzeczą pozytywną być reprezentowanym przez kogoś, wyobrażasz sobie wejść do kurnika pełnego kur , z kim Byś dyskutował. Często tu widziałem, że gdziekolwiek był problem to wini się Admn. Czy również uważasz że Admn. powinna czytać wszystkie komentarze?. Zarząd mógłby być tym pośrednikiem. Podsumowując , niestety na razie nie ma wielkiego zainteresowania tutaj ,ponad 5000 członków, mniej niż 1% aktywnych, jak już poprzednio wspomniałem , siebie nie widziałem w Zarządzie lub jako pośrednik, moderator itd. , całkiem mi dobrze z tego co tutaj mam , jeśli robicie coś to tylko dla siebie. A jeszcze jedno , chodzi mi o Twój komentarz, jestem stanowczym , mam mocny charakter i dla mnie jak jest pożar to się gasi go szybko nie powoli , z tego powodu moje ostre komentarze w stosunku do nicto2 i innych ale zawsze jestem pomocnym. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.