Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Gdzie się podziali chłopcy z tamtych lat.... |
autor komentarza: marianna_p |
data dodania: 2010-03-19 01:08:06 |
treść: dla mnie globtroter, poza tym, że wyraża moje zainteresownia- fotografię i podróże- był miejscem wirtualnych spotkań z fajnymi ludźmi, poznałam tych ludzi również w realu i mam o nich wyrobione, pozytywne zdanie. Koloryt tego miejsca to były ich żarty- nie zauważyłes jak tu bywało zabawnie, gdy byli z nami?? ilu ludzi się często śmiało dzięki nim we wspólnej rozmowie i zabawie?? dlaczego mamy stać się śmiertelni poważni, zapomniec o przyjaciołach i skręcić w kierunku politykowania zamiast tego? ja nie chcę. jestem i byłam tu prawie codziennie i wiem o czym mówię. ta atmosfera jaka się tu ostatnio wytwarza niczym nie przypomina tamtego przyjaznego i sympatycznego okresu. dla mnie przyjaźń i solidarność to ważne wartości. i nie zamierzam zrezygnować z prób przywrócenia tych osób z powtrem do obecności na tym portalu. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.