Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Gdzie się podziali chłopcy z tamtych lat.... |
autor komentarza: bardo |
data dodania: 2010-03-19 17:48:36 |
treść: Nie jestem tutaj tak długo jak moi przedmówcy, i wiele razy obrywałam za swoje zdjęcia od Emskiego i od Barbi, ale też wiele podpowiedzi merytorycznych otrzymałam, a kilka razy nawet pochwały, które sobie bardzo wysoko cenię.Jak wiecie jestem amatorką i podróżniczka od kilku lat, która na tym globie szukała inspiracji do nastepnych podróży i za to dzięki, ale teraz wieje tu nudą , smutkiem i nawet ja niewykwalifikowany fotograf , rzadko znajduję coś ciekawego. Cały czas mam nadzieję, że Admin na liczne apele odpowie przywróceniem starych globowiczów, ale czy oni będa chcieli jeszcze tu wrócić, to inna sprawa. Uważam tez, że im więcej zakazów, nakazów, dekalogów, tym gorzej to funkcjonuje, Pozdrawiam wszystkich dawnych globowiczów. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.