Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: ADMINIE!!!!!
autor komentarza: wqrzona-paulinqa
data dodania: 2010-03-23 02:09:55
treść:
szanowny adminie, jak widze wszystko jedak musi odbywac sie publicznie zeby przynioslo skutki.

kilka tygodni temu zdecydowalam ze nie chce zeby ani moja osoba ani moje zdjecia wspieraly ogladalnosc takiego portalu jakim teraz sie stal Globtroter. decyzja po czesci poparta faktem ze jedni z ciekawszych osob zostali usunieci (osobista) a po czesci tym ze globtroter zrobil sie nagle bardzo stronniczy a sam admin zapierajacy sie teraz gdzie tylko moze regulaminem, sam go nie dotrzymuje.

zalogowalam sie wiec ponownie, tymczasowo, aby ponowic moja prosbe

PROSZE O USUNIECIE WSZYSTKICH MOICH ZDJEC

prosilam na forum, prosila potem na moja prosbe marianna, prosilam mailowo - nic, groch o sciane... glownym powodem mojego odejscia bylo to ze nie mam ochoty patrzec jak ogladalnosc moich zdjec wspomaga ten portal ani tez nie mam ochoty sie nimi dzielic w takim miejscu jakim teraz jest globtroter... I moja prosba bylo ich usuniecie. w chwili obecej moje stare konto Paulinqa jest nieaktywne, nie moge wiec sama sie zalogowac zeby wreszcie te zdjecia usunac. jak dlugo mam czekac na to az je wreszcie wykasujesz drogi adminie? odpowiedz jaka dales mariannie ze wykasujesz je w weekend (co bylo juz kilka weekendow temu) najwyrazniej uznales ze mozna zlekcewazyc, konto nieaktywne, wiec po sprawie... prosze nie wmawiac mi ze to trwa tak dlugo zeby wykasowac jakas setke zdjec. dbrze wiesz ze nie zrobilam tego sama bo nie mialam jak w afrykanskim buszu (w ktorym tak apropo nadal jestem) dlatego poprosilam o usuniecie konta I jego calej zawartosci. prosze uszanowac moja decyzje.

wiec jeszcze raz zeby bylo jasne o co prosze I o co prosilam w mailu kilka dni temu:

PROSZE NAJUPRZEJMIEJ JAK TLKO MOGE, O USUNIECIE CALEJ GALERII UZYTKOWNIKA PAULINQA...

jasniej chyba sie nie da. jesli cos niezrozumiale to prosze o kontakt, bede pod tym log-inem dopoki galeria nie zniknie.

pozdrawiam

Paula
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl