Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: PLAN NA 10 DNI - WASZA OPINIA I PRAKTYCZNE RADY !!!!!!!! |
autor komentarza: Jakub Hołysz |
data dodania: 2010-03-24 13:10:42 |
treść: No i po wyprawie. Wróciliśmy bezpiecznie do domku a wyprawa spełniła wszystkie nasze oczekiwania. Bardzo polecam tą trasę, którą pokonaliśmy w niespełna dwa tygodnie. Problemów nie mieliśmy żadnych ani razu pociąg się nie spóźnił a tuk tuki i taksówki dowoziły nas wszędzie. Polecam planowanie wyprawy i kupowanie biletów na pociągi przez neta bo jedynie ten element jest trudny do przewidzenia. Reszta hotele transport atrakcje to do załatwienia na miejscu. Każde z tych miejsc które zobaczyliśmy jest suuuuuper. Jaipur i jego forty z murami bajka, Varanasi i Ganges, Orcha najlepsza bo pozwala odkrywac niemalże zapomniane miejsca, Khaiuraho i Kamasutra (tak każdy młodzieniec przeleciał kilka Europejek – tak twierdzą). Agra no i Tadz Machal a na koniec Puskar i jego bezdroża – wypady wielbłądami po pustyni. Ktoś powie że wszystko w pospiechu – odpowiem nie prawda, bo zobaczyliśmy wiele a czas spędzony w pociągach różnych klas to też bajka. Polecam i dziękuję wszystkim za rady – dziś to ja mogę wiele podpowiedziec a dwa tygodnie w Indiach za niecałe 2000 pln to dobry wynik (na niczym nie oszczędzałem bo bilet mieliśmy za niecałe 1000 pln) Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.