Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ZWIAZEK ... KOBIETA POLKA MEZCZYZNA HINDUS !!! |
autor komentarza: monia8528 |
data dodania: 2010-03-31 16:52:52 |
treść: DO olioo21!!! Masz racje z tym ze polacy skreslaja hindusow a wrecz ich nienawidza.Ale powiem ci cos czy polacy sa tacy idealni i czysci????nie powiedzialabym!Jak w kazdym kraju czesc ludzi jest ok a czesc nie.Dlatego nie powinnas przejmowac sie innymi jezeli naprawde zalezy ci na tym facecie to po prostu z nim badz.Pamietaj ze to twoje zycie i ze kiedys w zyciu mozesz zalowac tego.Ja jestem mezatka .Moj maz jest z Indii.Jestem z nim strasznie szczesliwa!!!!!!!!!!!!!Nie zaluje swojej decyzjii.A jeszeli chodzi o religie to ja jestem katoliczka a on jest sick.takze kazdy zostaje przy swojej religii a nasze dzieci beda katolikami.Takze nie ma zadnych zasad ze polka musi przejsc na meza religie jesli chce ok ale w zadnym wypadku nie jest zmuszana do tego(mam na mysli hindusow sick) !!!!!!!!!!!! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.