Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: pytanie do ilonka1106, ukraina, nuniek77 |
autor komentarza: marianna_p |
data dodania: 2010-04-09 14:27:28 |
treść: a zauważcie jak tu teraz pusto i cicho. to, ze cicho, to niektórych cieszy, bo o to walczyli, ale oglądalność? 10 do 30 odsłon zdjecia w ciągu dnia, a nawet mniej! jak tu byłam ostatnio, to zdjęcia miały oglądalność około 100 odsłon dziennie, a lepsze dużo, dużo więcej. ludzi przyciągały nie tylko zdjecia i podróże, ale i wesołe towarzystwo. teraz zapanowała śmiertelna powaga i nuda, przynajmniej na to wyglada. moze przyjdą nowi ludzie i na nowo zrobią z tego ludzki portal... ja w każdym bądz razie za radą admina i przy wtórze niektórych użytkowników zdystansowałam się i szukam nowych miejsc w sieci, skoro tu nie jestem mile widziana. a szkoda, bo przeżyłam tu wiele miłych chwil i poznałam świetnych ludzi, na szczęście dobre znajomości pozostały. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.